Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
▼
sobota, 25 sierpnia 2018
Chleb z Vermont wg. Jeffreya Hamelmana po mojemu
›
Chleb, chleb, chleb. To jest to z czego chyba nigdy bym nie potrafił zrezygnować. Już pewnie to ode mnie słyszeliście tu czy tam (np. ...
poniedziałek, 6 sierpnia 2018
Naleśniki ryżowe
›
Tak wiem, częstotliwość moich wpisów jest porażająca! Ale lepiej późno niż wcale. Gdy nagrywam filmiki jestem pełen entuzjazmu, a potem jest...
czwartek, 12 lipca 2018
Powrót i marshmallow
›
Oj dawno nas tu nie było. Pomyślałem jednak, że nic nie robię na swoim instagramie i fajnie byłoby wykorzystać go do Jankowo-garnkowych...
poniedziałek, 19 czerwca 2017
Zawsze dobrze jest zjeść jagodziankę
›
Gdyby ktoś Was zapytał o pierwszą potrawę z dzieciństwa, której zapach i smak pamiętacie do dziś, to co ty by było? U mnie jagodzianki ...
poniedziałek, 16 lutego 2015
Amerykańskie pączki z dziurką
›
Dawno nas tu nie było i wielokrotnie słyszeliśmy od wielu z Was – szkoda, że tak rzadko robicie wpisy. Niestety przyszła zima i nie mi...
wtorek, 18 listopada 2014
Snickersowe Brownie
›
Ostatnio byliśmy na targu śniadaniowym na którym sprzedawano brownie z masłem orzechowym i karmelem. Zostaliśmy poproszeni o zrobienie cz...
2 komentarze:
niedziela, 9 listopada 2014
Spaghetti z pieczonymi pomidorkami, czosnkiem i rukolą
›
Dzisiaj przepis, na jedno z naszych ulubionych dań. Co prawda już średnio pomidorowa pora, ale nam udało się dostać jeszcze w miarę dob...
2 komentarze:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer